FTP verbinding maken - CyberDuck

In dit artikel wordt duidelijk gemaakt hoe u een FTP connectie kunt opzetten aan de hand van CyberDuck. Hoe u een FTP account aanmaakt kunt u hier inzien:
https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/22/Hoe-maak-ik-een-nieuw-ftp-account-aan.html

De instellingen die vereist zijn voor CyberDuck:

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl cyberduck ftp client instellingen

Waar server uw domein naam is.
Poort 21
En vervolgens uw FTP account en wachtwoord.
Controleer als laatst onder More Options of de connect modus Passief is.

Hierna kunt u verbinding maken, de prompt die tevoorschijn komt kunt u aanvinken als niet meer laten zien. Hierna drukt u op Continue.
De verbinding is hierna tot stand gebracht.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl cyberduck ftp client instellingen

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Keywords:  cuberduck cyber duck cyberduck ftp connecte account verbinding bestanden