Domein toevoegen knop is niet te selecteren

Indien de link onder domains niet in te drukken is dan heeft de hosting space de rechten van 1 Top level domain.

Domein toevoegen knop niet te selecteren

Wanneer u een Top level domein wilt toevoegen dan kunt u een bestelling plaatsen voor een domein only pakket en bij de opmerkingen in de bestelling zetten:
Graag onder mijn bestaande pakket plaatsen.

Hierna word dit voor u toegevoegd en kunt u gebruik maken van het domein. Dit is in principe altijd een handeling die door ons wordt uitgevoerd.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.