PHP error- Fatal error: Call to undefined function xxx

De error Fatal error: Call to undefined function xxx komt voor wanneer er een functie word aangeroepen terwijl die nog niet aangemaakt is. Dit kan ook de reden hebben dat het pad naar de functie bestand niet klopt.
U kunt dus controleren of u geen fouten in het pad heeft gemaakt naar uw functie, hiernaast kunt u controleren op eventuele typfouten die gemaakt zijn.  Afhankelijk van uw text editor kunt u vaak snel inzien waar enige fout zit.
Ook kan de oorzaak zijn dat de functie verkeerd word aangeroepen, bijvoorbeeld wanneer een conditie nog niet waar is.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site van PHP. http://php.net/