PHP error- Cannot modify header information - headers already sent

Deze foutmelding komt voor wanneer uw script een HTTP header probeert te versturen naar de client wanneer deze al een keer voorkomt.
Dit is een waarschuwing en is zichtbaar wanneer u de uitgebreide foutmeldingen aanzet binnen uw PHP bestanden. Dit kan op de volgende manier.

Een goed voorbeeld hiervan is niet starten met een sessie aanroepen aan het begin van de pagina, bijvoorbeeld op deze manier:
<html>
<?php session_start();  ?>
<head<<title> Mijn Pagina </title>
</html>

De sessie dient dan op de eerste regel worden aangeroepen.
Wanneer u dit heeft toegepast en u krijgt nog steeds hetzelfde resultaat dan kunt u controleren of bovenaan de pagina geen verborgen tekens of lijnen zitten. Hierna zal dit werken.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site van PHP. http://php.net/

Keywords:  Warning: Cannot modify header information - headers already sent  E_WARNING  fout in php