PHP error- Code word niet uitgevoerd, code word kaal weergegeven

Indien u binnen PHP geen uitvoering ziet van uw code of u ziet letterlijk de kale code staat op uw pagina dan word uw code niet uitgevoerd op de server.
Wanneer u de bron bekijkt in uw browser naar keuze dan ziet u waarschijnlijk het volledige PHP bestand in de source code. Omdat PHP binnen de <?php ?>  tags dient te zijn kan dit door uw browser ook als HTML worden opgevat.
Om te achterhalen waar dit foutgaat kunt u de volgende stappen nalopen:

-  Gebruikt u short tags van PHP?   De volgende tekens worden bij MijnHostingPartner.nl niet ondersteund: <? ?> De volledige tags dienen gebruikt te worden:   <?php ?>
-  Controleer uw bestandsnaam, eindigt het de bestandsextensie op .php? Zoniet dan word de code niet opgevat als PHP code.
-  Binnen het control panel onder websites - >  extenstions kunt u de PHP versie controleren. De laatste PHP versie is op dit ogenblik van schrijven PHP 7