Domein IP whitelisten binnen uw email account

Om IP filtering toe te passen of toe te staan kun je de volgende stappen volgen binnen smartermail.

ip filtering voor mail accounts 1

Hier voeg je een nieuw filter toe, in het volgende scherm, selecteer je de optie IP adres zoals in het screenshot word aangegeven.
Hierna voer je het ip adres in van het domein wat je wilt toestaan.

mijnhostingpartner.nl ip filtering

je geeft het filter een naam en selecteerd de optie om het bericht naar het Postvak IN te verplaatsen of een soortgelijke optie.

Bij optie a kun je de prioriteit instellen voor het bericht, dit is een extra optie.

ip filtering voor mail accounts 2

Hierna druk je op opslaan, de wijziging is nu voltooid en het domein zal niet geblokkeerd worden.

Indien je verder nog vragen heeft dan kun je kijken of de online chat beschikbaar is. Of je kunt een ticket aanmaken richting de helpdesk.

Keywords: Ip filtering ip whitelisten whitelist / blacklist.