Domein IP whitelisten binnen uw email account

Om IP filtering toe te passen of toe te staan kunt u de volgende stappen volgen binnen smartermail.

ip filtering voor mail accounts 1

Hier voegt u een nieuw filter toe, in het volgende scher,, selecteerd u de optie IP adres zoals in het screenshot word aangegeven.
Hierna voert u het ip adres in van het domein wat u wilt toestaan.

mijnhostingpartner.nl ip filtering

U geeft het filter een naam en selecteerd de optie om het bericht naar het Postvak IN te verplaatsen of een soortgelijke optie.

Bij optie a kunt u de prioriteit instellen voor het bericht, dit is een extra optie.

ip filtering voor mail accounts 2

Hierna drukt u op opslaan, de wijziging is nu voltooit en het domein zal niet geblokkeerd worden.

Indien u verder nog vragen heeft dan kunt u kijken of de online chat beschikbaar is. Of u kunt een ticket aanmaken richting de helpdesk.

Keywords:   Ip filtering ip whitelisten whitelist / blacklist.