Hoeveel domeinnamen kan ik onder het Totaalpakket instellen?

Met het Totaalpakket is het mogelijk om tot maximaal 5 domeinnamen als TLD (Top Level Domein) in te stellen. Door een domein in te stellen als TLD is het mogelijk om ook op dat domein een website te publiceren en separaat van de andere domeinen de mailfunctionaliteit te gebruiken. Zolang je gezamelijk met alle spaces maar onder het gestelde limiet blijft van het pakket is elke domeinnaam die als Top Level Domein ingesteld wordt gelijk aan elkaar. De enige vereiste die we hebben is dat de domeinnamen wel bij ons zijn ondergebracht.

Het instellen van een domeinnaam als TLD onder een Totaalpakket is niet iets wat u zelf kunt doen. Je kan hiervoor het beste een ticket aanmaken of even op de chat komen met het verzoek om de betreffende domeinnaam als zodanig in te stellen.

Heb je vragen over het instellen van een domeinnaam onder jouw Totaalpakket dan kan je  wellicht het beste even een ticket aanmaken of op de chat komen via onze website.