Whitelisting email - Webmail

Dit artikel legt uit hoe u een email adres of domein aan uw whitelist kunt toevoegen binnen de webmail. Wat dit betekend is dat een email adres of domein aan uw vertrouwde afzenders wordt toegevoegd.
Om dit uit te voeren heeft u een email adres nodig, indien u nog geen email adres heeft dan kunt u dit op de volgende wijze instellen.

Stap 1.

Login op de webmail met uw account.
Stap 2.

Ga naar de instellingen binnen het account op de volgende manier, volg hierna de stappen op binnen het screenshot:

mijnpartnergroep.nl email whitelisting mijnhostingpartner.nl

U drukt dus eerst op het tandwiel van de instellingen, hierna drukt u op vertrouwde afzenders.  Vervolgens kunt u op Nieuw drukken om email adressen en domeinen toe te voegen.

Stap 3.

Voeg de email adressen toe in het scherm:

mijnpartnergroep.nl email whitelisting mijnhostingpartner.nl

Vervolgens drukt u op Opslaan om dit in te voeren.

Stap 4.

De email adressen zijn nu toegevoegd aan de whitelist. U kunt ze nu ook bewerken of verwijderen.

mijnpartnergroep.nl email whitelisting mijnhostingpartner.nl

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: email adres whitelisten  vertrouwde contacten afzenders contactpersonen