Prijzen Magento installatie

Indien het niet lukt om Magento geïnstalleerd te krijgen op de volgende twee manieren:

- Via de Web App Gallery in het controlpanel - zie ook dit artikel
- Via FTP - zie ook dit artikel

Dan biedt MijnHostingPartner.nl de mogelijkheid om dit voor u te installeren. De kosten hiervan bedragen 35 euro Exclusief BTW
Daarvoor ontvangt u een "kale" Magento installatie.

Indien u hier gebruik van wil maken dan dient u een ticket aan te maken met daarin de volgende informatie:

- Betreffende domeinnaam / space waar de installatie aangemaakt dient te worden.
- Een email account waar u de mails op wilt ontvangen.
- De wachtwoorden van bovenstaande.

Na ontvangst van opdracht zullen wij een factuur voor u aanmaken die u vervolgens op de mail ontvangt. Na betaling van deze factuur zullen wij de opdracht voor u in behandeling nemen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even kijken of er iemand van de chat bij ons op de website aanwezig is. Mocht de chat toch onverhoopt offline zijn dan kunt u ook altijd even een ticket aanmaken via het klantenpanel. Mail wordt door de helpdesk niet behandeld. Wij danken u voor uw begrip.