Wachtwoord resetten van uw admin account - Magento

Indien u het admin account wachtwoord bent vergeten van uw Magento site dan kunt u dit wachtwoord op de volgende wijze herstellen:

1. Login in het control panel
  2. Ga naar uw database toe via MySQL.
  3. Selecteer browse database bij uw database.
  4. Selecteer de tabel admin_user
  5. Wijzig het wachtwoord door op het wachtwoord te klikken en dit te wijzigen naar een nieuw wachtwoord.

Het nieuwe wachtwoord dient geconverteerd te worden naar een MD5 hash. Dit kan bijvoorbeeld met een generator. Wanneer u op Google zoekt naar "String to MD5 hash"
Dan zult u een aantal opties hiervoor zien.

U knipt en plakt vervolgens de MD5 hash van uw nieuwe wachtwoord in het wachtwoord veld, hierna is in te loggen met het nieuwe wachtwoord.

mijnhostingpartner.nl mijnpartnergroep.nl

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.