Ik zie nog steeds de pagina van Mijn Hosting Partner staan

Wanneer je je bestanden geupload hebt, kan het zijn dat standaard nog de pagina van MHP weergegeven wordt.

Default pagina MijnHostingPartner.nl verwijderen 1

Je kan dit verhelpen door het bestand: default.htm te verwijderen dmv een ftp client of de filemanager in het control panel.
Hier volgt een voorbeeld via de filemanager in het control panel:
Default pagina MijnHostingPartner.nl verwijderen 2

Hierna zal uw pagina tevoorschijn komen, mocht dit nog niet het geval zijn kunt u de pagina verversen door een aantal keer op CTRL + F5 te drukken.

Default pagina MijnHostingPartner.nl verwijderen 3