Hoe kan ik mijn DNS resetten?

Om uw DNS te resetten kunt u het naar het controlpanel gaan en hier inloggen met uw gegevens.
Vervolgens kunt u naar "Domains" gaan. En hier vervolgens uw site selecteren.

DNS zone resetten van hosting 1

DNS zone resetten van hosting 2

U kunt hierna op Disable DNS klikken, dit verwijderd de bestaande DNS records. Als u dit naderhand weer wilt terugzetten of een kopie van de instellingen wilt maken dan kunt u onder Edit DNS zone settings even een screenshot maken van de huidige records.
Dan kan dit hierna weer hersteld worden.

DNS zone resetten van hosting 3

DNS zone resetten van hosting 4
DNS zone resetten van hosting 5
DNS zone resetten van hosting 6

Na bovenstaande stappen gevolgd te hebben is uw DNS weer gereset.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Keywords: Domain domein DNS dns resetten verversen