Hoe kan ik mijn Wordpress site vertalen?

Als jij je site wilt beschikbaar maken in verschillende talen dan kan dit een opgave zijn.
De plugin die wij hieronder bespreken is een eenvoudige manier om meerdere talen aan te bieden op jouw site.

hoe kan ik wordpress vertalen mijnhostingpartner.nl

https://wordpress.org/plugins/polylang/

Zodra de plugin gedownload en geinstalleerd is in de Wordpress Admin kun je de teksten toevoegen in verschillende talen.
Er kan een taal toegevoegd worden en de bestaande teksten kunnen bewerkt worden in de admin.
Voor meer informatie over de eerste stappen in wordpress kun je dit artikel lezen.

hoe kan ik wordpress vertalen mijnhostingpartner.nl

De talen kunnen hieronder vastgesteld worden, die zijn hierna in bovenstaande lijst nog te bewerken.

hoe kan ik wordpress vertalen mijnhostingpartner.nl

Om de vertalingsmodule te activeren kun je in de admin naar het volgende pad gaan:

Appearance / widgets  -  language switcher.

Hierna is de widget te activeren op een willekeurige plek op jouw site.

hoe kan ik wordpress vertalen mijnhostingpartner.nl

Op jouw site heb je vervolgens de optie om te wisselen van talen met de widget.

Overige bronnen om meer over deze app te vinden:

https://polylang.wordpress.com/documentation/

Hieronder is nog een beginnersgids te vinden:
//plugins.svn.wordpress.org/polylang/doc/polylang-getting-started.pdf