Hoe plaats ik een bestelling als ik al klant ben?

Dit artikel legt uit hoe een bestaande klant extra producten en domeinen kan bestellen.
We bestellen in dit voorbeeld een totaalpakket met hierbij een domeinnaam. De eerste stap is in te loggen in het klantenpanel via de volgende link.
Nadat je bent ingelogd kan je  naar de Home pagina gaan, zodra je hier bent kan je een keuze maken uit de producten die wij aanbieden. Voor de specificaties van de verschillende pakketten kan je hier kijken.

* Indien je een domein only wilt toevoegen aan een bestaand totaalpakket:
- Doorloop het bestelproces voor het Domein only pakket. In de opmerkingen van de bestelling kan je het volgende plaatsen:
"Graag onder bestaand totaalpakket plaatsen (Naam pakket)"
Hierna zal dit worden toegevoegd aan uw pakket.

Nieuw domein bestellen 1

Als je een keuze hebt gemaakt kan je op bestellen drukken.

Hierna kan je in het volgende scherm:

Nieuw domein bestellen 2

Hier vul je het domein naam in wat je wilt registreren. Indien je een domeinnaam naar ons toe wilt verhuizen selecteer je het vinkje "Ik wil mijn domein verhuizen naar Mijn Hosting Partner".
Nadat de naam is ingevuld kan je weer naar het volgende scherm gaan. Hier is de optie om te selecteren welke betalingscyclus je wilt gebruiken.
Standaard staat dit op jaarlijks. Je kan hierna weer naar het volgende scherm gaan.

Nieuw domein bestellen 3

In het volgende scherm zie je  de extra opties die bij het pakket kunnen besteld worden, bijvoorbeeld een SSL certificaat.
Dit kan je doorlezen en onderaan op het scherm kan je weer naar het volgende scherm gaan.

Hier zie je de kosten bij elkaar opgeteld. Je kunt kiezen of je gelijk wilt afrekenen ofdat je nog meerdere pakketten erbij wilt nemen.
 Nieuw domein bestellen 4

Vervolgens kom je in het scherm terecht waar je een account kunt aanmaken. Je hebt al een account dus selecteer je hier de optie om in te loggen.

Nieuw domein bestellen 5

Hierna worden jouw  gegevens automatisch ingevuld, je  gaat hierna rechtstreeks naar de factuur.
 Nieuw domein bestellen 6

Zodra de factuur voldaan is zal de order worden uitgevoerd, hierna is jouw pakket zichtbaar in het control panel en kan er mee gewerkt worden.

Mocht je nog verder vragen hebben dan kan je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kan hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.