Hoe bereik ik nu het admin gedeelte van mijn site?

In de nieuwe sitebuilder kan men gewoon inloggen met de controlpanelgegevens die men ontvangen heeft via de mail. Heeft u deze gegevens gewijzigd dan dient u uiteraard deze gegevens te gebruiken.

Inloggen om uw website die gemaakt is met de (nieuwe) sitebuilder te wijzgen kunt u via http://www.mijnsitebuilderpartner.nl

Let op! Voor klanten die nog de oude sitebuilder gebruiken is onderstaand van toepassing!

Het admin gedeelte van je website kan je bereiken door het volgende achter je domeinnaam te zetten:

admin/

Je krijgt dus bv:

http://www.denaamvanjesite.nl/admin/