Verwijderde berichten automatisch verwijderen - Webmail

Als je met de webmail werkt op webmail.mijnhostingpartner.nl dan zul je wellicht al gemerkt hebben dat de berichten die je verwijderd nog in de map "Verwijderde berichten" terechtkomen.
Wanneer dit niet opgemerkt word of schoongemaakt kan dit na verloop van tijd veel ruimte op eten van uw email account.
Afhankelijk hoeveel MB's je hebt ingesteld kan dit ( als dit op zijn maximum zit ) betekenen dat er geen mail meer ontvangen kan worden.

Binnen de Webmail is een functie aanwezig om dit na een aantal dagen of de grootte van dit bericht automatisch voor je op te schonen.
Als dit ingesteld word heb je hier verder geen omkijken meer naar.

Om dit in te stellen kun je inloggen op:
https://webmail.mijnhostingpartner.nl
En hierna naar de instellingen te gaan.

mijnpartnergroep.nl mijnhostingpartner.nl

In de volgorde zoals aangegeven gaat u naar Automatisch opschonen.

Hierna kom je in het volgende scherm:

mijnpartnergroep.nl mijnhostingpartner.nl

En selecteer je de tweede optie.

Daarna is de optie beschikbaar om het tabblad regels te openen.  En er een toe te voegen.

mijnpartnergroep.nl mijnhostingpartner.nl

mijnpartnergroep.nl mijnhostingpartner.nl

Er zijn een aantal opties hier te selecteren:
  1. De folder waar de actie op uitgevoerd word.
  2. Er kan hier geselecteerd worden voor Datum of grootte. In dit voorbeeld pakken we Datum.
  3. De dagen dat de mail bewaard mag worden voordat de actie word uitgevoerd.
  4. Aanvinken voor het automatisch te laten opruimen.

Hierna kan dit opgeslagen worden.
Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: smartermail inbox vol postvak vol maximaal grootte groot groter ruimte vrij maken automatisch auto