Hosted Exchange instellen in Windows 10

Dit artikel behandeld het instellen van uw hosted exchange email adres in Windows 10.
De vernieuwde app word weer standaard geleverd met een verse installatie en is vergelijkbaar met de versie van Windows 8.
Een aantal stappen die wij echter in het Windows 8 artikel behandeld hebben kloppen echter niet meer. Vandaar de vernieuwde versie van dit artikel.

Wanneer u de optie hosted exchange bij ons heeft aangeschaft kan dit pas worden ingesteld, dit is niet hetzelfde als een IMAP of POP account.

De eerste stap is de Mail app openen, dit kan vanuit het start menu. Als u een verse installatie heeft dan zal dit nog rechts bovenaan staan. Zoniet dan kunt u "mail" intikken.
De applicatie zal dan tevoorschijn komen.
Zodra u een persoonlijk mail account al heeft ingesteld staan dan zal dit niet vreemd voor u zijn.

Vervolgens gaat u naar de instellingen, dit is linksonderaan te vinden door op het tandwiel te klikken.

Hosted exchange instellen  mijnpartnergroep.nl

U drukt hierna op Accounts.

mijnpartnergroep.nl

Voeg een account toe door op Add Account te klikken.

mijnpartnergroep.nl

U krijgt hier de optie om het soort account te selecteren, u selecteerd hier de optie Exchange, Office 365.

mijnpartnergroep.nl

Hier voerd u het account toe wat u gaat gebruiken. Dit is het email adres wat aangemaakt is in het control panel.

mijnpartnergroep.nl

Zodra u op aanmelden heeft gedrukt zal hier enige tijd overheen gaan voordat het volgende scherm tevoorschijn komt. Dit is afhankelijk van uw internet verbinding.
Wanneer het volgende scherm er is kunt u hier het bijbehorende wachtwoord in invoeren, wilt u controleren of het wachtwoord juist is en of u kunt inloggen met het account?
Dan kunt u dit doen op de volgende link:

owa.zeptor.eu

vervolgens drukt u weer op Aanmelden.

mijnpartnergroep.nl

In het volgende scherm zal de melding tevoorschijn komen dat het niet gelukt is om aan te melden, u kunt vervolgens de gebruikersnaam aanpassen naar het volledige email adres en vervolgens weer op Aanmelden te klikken.
Het domein kunt u leeglaten.

mijnpartnergroep.nl

Hierna volgt nog een foutmelding, hier drukt u op Geavanceerd

mijnpartnergroep.nl

In het laatste scherm kunt u de gegevens overnemen die hieronder staan.
Met natuurlijk de aanpassingen van uw eigen mail account.

Wat het belangrijkste is in dit scherm is het server adres juist in te vullen. Dit is exact zoals aangegeven.
owa.zeptor.eu
_/ Server vereist versleutelde verbinding (SSL) (Aangevinkt)

Vervolgens kunt u het account nog een naam geven wat makkelijk te herkennen is.
U kunt daarna weer op Aanmelden drukken, uw account is hierbij actief.
mijnpartnergroep.nl

Mocht u verder nog vragen hebben of wilt het niet lukken om uw mail in te stellen?
Dan kunt u een ticket aanmaken in het klantenpanel met screenshots van uw instellingen. Wij zullen dit hierna voor u nakijken.
Tevens kunt u altijd kijken of er een van onze collega's op de chat aanwezig is.

Keywords: hosted hosted exchance exchange ex change mail instellen instel email e-mail windows Windows 10