FTP verbinding maken in Everweb - Mac

Om in Everweb FTP verbinding te maken kun je de volgende tutorial volgen van de officiƫle documentatie:
http://www.everwebapp.com/support/video-tutorials/how-to-publish-a-site.html

De gegevens die aangepast dienen te worden zijn jouw ftp gegevens zoals aangemaakt volgens het volgende artikel.
En het root pad dient op de volgende wijze ingesteld te worden:

Directory/Path: /ftpgebruikersnaam/hieruwdomeinnaam.nl/wwwroot/
Jouw ftp host naam is: ftp.hieruwdomeinnaam.nl

Hierna kun je verbinding maken via het programma en jouw website uploaden naar onze servers.