FTP verbinding maken in Everweb - Mac

Om in Everweb FTP verbinding te maken kunt u de volgende tutorial volgen van de offici√ęle documentatie:
http://www.everwebapp.com/support/video-tutorials/how-to-publish-a-site.html

De gegevens die aangepast dienen te worden zijn uw ftp gegevens zoals aangemaakt volgens het volgende artikel.
En het root pad dient op de volgende wijze ingesteld te worden:

Directory/Path: /ftpgebruikersnaam/hieruwdomeinnaam.nl/wwwroot/
Uw ftp host naam is:  ftp.hieruwdomeinnaam.nl

Hierna kunt u verbinding maken via het programma en uw website uploaden naar onze servers.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.