Worden .php bestanden ondersteund?

Ja dit word standaard ondersteund, er is geen extra actie voor nodig van uw kant om dit te activeren.

Wilt u een .php bestand aanmaken dan kunt u dit via de filemanager doen of via een FTP client. En vervolgens dit bewerken.
Wat niet ondersteund word op onze servers zijn de short php tags. Wilt u met php werken dan dient u de volledige tags te gebruiken.

Dus niet:

<?  ?>

Maar wel:

<?php  ?>

Voor meer informatie over de taal kunt u de volgende site raadplegen:
http://php.net/

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords:  php PHP ondersteund default standaard .php bestand