Worden .php bestanden ondersteund?

Ja dit word standaard ondersteund, er is geen extra actie voor nodig van jouw kant om dit te activeren.

Wil je een .php bestand aanmaken dan kun je dit via de filemanager doen of via een FTP client. En vervolgens dit bewerken.
Wat niet ondersteund word op onze servers zijn de short php tags. Wil je met php werken dan dien je de volledige tags te gebruiken.

Dus niet:

<?  ?>

Maar wel:

<?php  ?>

Voor meer informatie over de taal kun je de volgende site raadplegen:
http://php.net/

Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords:  php PHP ondersteund default standaard .php bestand