Hoe kan ik mijn website afschermen met een wachtwoord (of een directory) ?

Hoe kan ik mijn website afschermen met een wachtwoord of hoe kan ik een bepaalde directory afschermen?

1. Klik op websites in het linkermenu

Folder beveiligen of een directory bij MijnHostingpartner.nl

2. Klik op je domein

Folder beveiligen of een directory bij MijnHostingpartner.nl

3. Klik op .htaccess, show security options

Folder beveiligen of een directory bij MijnHostingpartner.nl

4. Voeg eerst een gebruiker toe . Als je een gebruiker hebt toegevoegd ga dan naar Add .htaccess.

Folder beveiligen of een directory bij MijnHostingpartner.nl

Add Folder:

Folder Title: Voor eigen herkenning

FolderPath:

Zodra u op het invul vlak klikt krijgt u automatisch een overzicht van alle mappen die onder uw website vallen. Kies de desbetreffende map.

Kies voor Root Folder om je complete website af te schermen.