Mail instellen voor Umbraco

Om in Umbraco mail te verzenden via contact formulieren en binnen de website kun je het volgende toepassen in de standaard web.config van Umbraco:

mail instellen umbraco

Waar userName jouw email adres is binnen dit domein. En password jouw wachtwoord van het email adres.

Vervolgens kun je binnen de admin het email adres tevens opgeven:

mail instellen umbraco

Hierna zullen de contact formulieren en de overige mail functies werken binnen jouw site.

keywords: Umbraco umbraco mail werkt niet email verzenden lukt niet error foutmelding