Mail instellen voor Umbraco

Om in Umbraco mail te verzenden via contact formulieren en binnen de website kunt u het volgende toepassen in de standaard web.config van Umbraco:

mail instellen umbraco

Waar userName uw email adres is binnen dit domein. En password uw wachtwoord van het email adres.

Vervolgens kunt u binnen de admin het email adres tevens opgeven:

mail instellen umbraco

Hierna zullen de contact formulieren en de overige mail functies werken binnen uw site.

keywords: Umbraco umbraco mail werkt niet email verzenden lukt niet error foutmelding