DotNetNuke na installatie niet functioneel

Indien jouw DNN installatie niet functioneel is na de installatie dan kunnen de volgende zaken worden gecontroleerd:

1. ASP.Net extension op asp 4.0 Integrated zetten, dit kan op de volgende wijze.
  2. web.config aanpassen naar de standaard met asp errors aan
  3. lees + schrijfrechten plaatsen op de map wwwroot (voor domein en network service).
  4. oude web.config terug plaatsen dit opnieuw proberen uit te voeren.

Keywords: DNN dotnetnuke installatie fout error