DotNetNuke installeren Web app Gallery

Dit artikel legt uit hoe DotNetNuke te installeren is via de web app gallery in het control panel.
Onthoudt dat een DNN installatie de add on MS - SQL databases vereist. Te bestellen in het klantenpanel.

Log in het control panel in aan de hand van de volgende link: https://control.mijnhostingpartner.nl/Default.aspx

Selecteer de web app gallery in het optie menu
www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Voer in het zoekveld DNN in om naar het installatie pakket te gaan.
www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Selecteer DNN en druk op Install. Hierna op Next.
www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Voer uw gegevens in bij het volgende scherm en selecteer een website waar u de installatie op wilt uitvoeren.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Ga hierna naar uw website toe in de browser.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Installeer de applicatie.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Open de website

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Hierna is de installatie afgerond en kunt u aan uw nieuwe website gaan werken.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords:  DNN dotnetnuke dot net nuke installatie install installeren web app webapp