DotNetNuke installeren (FTP)

De volgende stappen zijn nodig om een DNN installatie af te ronden.
Onthou dat een DNN installatie alleen mogelijk is met een MS-SQL database add on.

Stap 1, Download het installatie pakket.
Het pakket is te downloaden via de officiele DotNetNuke website, download dit niet via een derde site.
http://www.dnnsoftware.com/community/download

Je kunt hier een pakket kiezen wat uw voorkeur heeft. De eenvoudigste manier is het downloaden van alleen het Install Package.
Waar het volgende aan informatie word gegeven:

Just the files needed for a run-time deployment to a web server.

Download the Install Package if you want to deploy a live site to a web server with the minimum required files.

Het pakket is of te uploaden met hulp van een FTP client zoals FileZilla. Hierna slaat u dit bestand op in uw bureablad bijvoorbeeld.
Het kan op 2 manieren.

• Eerst het zip bestand uitpakken en uploaden.
  • Of het zip bestand uploaden en uitpakken met hulp van de filemanager in het control panel.

Hieronder pakken we het eerst uit en uploaden het hierna gelijk met FTP.

dnn installatie

Stap 2
Je upload de bestanden hierna naar jouw wwwroot van de hosting space.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

De web.config van MHP kan verwijderd worden, DNN heeft namelijk een eigen variant hierop.

Stap 3

Je gaat hierna naar de URL van uw website, dit is in ons geval http://voorbeeld.mijntestpartner.nl
Hierna gaat je door met de installatie, dit zijn de standaard zaken zoals een gebruikersovereenkomst.
Stop bij dit scherm en vul jouw gegevens in zoals in het voorbeeld word aangegeven:

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Stap 4
Hierna is het even wachten in het installatie scherm.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Druk je op open website nadat de bestanden gereed zijn.

Stap 5

Je heeft nu een DNN installatie klaar en je kunt aan de slag met uw website.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Keywords:  DNN dnn Dotnetnuke Dot Net Nuke nuke installatie installeren install hoe te