Kan ik ergens enkele voorbeelden van de sitebuilder zien?

Via de oude sitebuilder welke niet meer gebruikt wordt kunt u wel templates bekijken die ook in de nieuwe sitebuilder zitten.

Het is inderdaad mogelijk om enkele voorbeelden van de sitebuilder te zien.
http://airsoft.magnee.com/
http://apspraktijkavita.nl/
http://araform.net/
http://atelierbeeldschoon.nl/
http://autoservice.montageserviceroessink.nl/

1. U volgt de volgende link: http://www.mijnhostingpartner.nl/sitebuilder en komt dan op onderstaande pagina. Hier dient u op de knop 'start building' te klikken.

Hoofdpagina Sitebuilder

2. U komt nu op onderstaande pagina, waar u linkt vervolgens op 'Verder als Gast' dient te klikken.

Gast inlog

3. Vervolgens komt u in stap twee van de sitebuilder terecht waar u uw keuze kunt maken uit verschillende templates. In totaal zijn er zo'n 750 templates die elk kwartaal uitgebreid worden.

Templates