Kan ik ergens enkele voorbeelden van de sitebuilder zien?

Via de oude sitebuilder welke niet meer gebruikt wordt kun je wel templates bekijken die ook in de nieuwe sitebuilder zitten.

Het is inderdaad mogelijk om enkele voorbeelden van de sitebuilder te zien.
http://airsoft.magnee.com/
http://apspraktijkavita.nl/
http://araform.net/
http://atelierbeeldschoon.nl/
http://autoservice.montageserviceroessink.nl/

1. Je volgt de volgende link: http://www.mijnhostingpartner.nl/sitebuilder en komt dan op onderstaande pagina. Hier dien je op de knop 'start building' te klikken.

Hoofdpagina Sitebuilder

2. Je komt nu op onderstaande pagina, waar je linkt vervolgens op 'Verder als Gast' dient te klikken.

Gast inlog

3. Vervolgens kom je in stap twee van de sitebuilder terecht waar jij je keuze kunt maken uit verschillende templates. In totaal zijn er zo'n 750 templates die elk kwartaal uitgebreid worden.

Templates