FTP connectie Adobe Muse

Dit artikel legt nader uit hoe u FTP connectie kunt maken in adobe Muse.

Ten eerste dient het FTP account gewijzigd te worden zodat dit alleen toegang heeft tot de wwwroot van uw hosting space.
Dit doet u op de volgende manier:

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Hierna opent u de FTP instellingen in Adobe Muse en voert het volgende in om verbinding te maken met uw hosting space:

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Hierna kunt u verbinding maken met uw website en uw bestanden uploaden.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: Muse adobe muse uploaden ftp bestanden op server zetten muse ftp connectie