Logo toevoegen aan handtekening

Als je de webmail gebruikt en je wilt jouw mail personaliseren dan dien je als eerste in te loggen in de webmail via http://webmail.mijnhostingpartner.nl/ met jouw mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

1. Eenmaal ingelogd bevindt jij je in het onderstaande scherm waar je op de knop 'instellingen' moet klikken.

Webmail Inbox

2.Hierna dien je in het linkermenu op 'signatures' te klikken.

Signatures linkerkolom

3. Klik op het tabblad Signatures

Mijn Hosting Partner - Logo Signature

4. Selecteer de desbetreffende handtekening (vinkje) en klik op bewerken.

Mijn Hosting Partner - Logo Signature

5. Klik op HTML

Mijn Hosting Partner - Logo Signature

6. Voeg de volgende code toe helemaal onderaan:

Mijn Hosting Partner - Logo Signature

1ste www.mijnhostingpartner.nl vervangen voor uw eigen link, dus waar je heen wilt verwijzen.

2de http://www.mijnhostingpartner.nl/banner/banner120.gif vervangen door jouw eigen logo.

width en height vervangen door breedte en hoogte van logo of plaatje.

Logo uiteraard eerst uploaden naar je website.

7. Klik hierna op opslaan om de wijzigen op te slaan