Logo toevoegen aan handtekening

Als u de webmail gebruikt en u wilt uw mail personaliseren dan dient u als eerste in te loggen in de webmail via http://webmail.mijnhostingpartner.nl/ met uw mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

1. Eenmaal ingelogd bevindt u zich in het onderstaande scherm waar u op de knop 'instellingen' moet klikken.

Webmail Inbox

2.Hierna dient u in het linkermenu op 'signatures' te klikken.

Signatures linkerkolom

3. Klik op het tabblad Signatures

Mijn Hosting Partner - Logo Signature

4. Selecteer de desbetreffende handtekening (vinkje) en klik op bewerken.

Mijn Hosting Partner - Logo Signature

5. Klik op HTML

Mijn Hosting Partner - Logo Signature

6. Voeg de volgende code toe helemaal onderaan:

Mijn Hosting Partner - Logo Signature

1ste www.mijnhostingpartner.nl vervangen voor uw eigen link, dus waar u heen wilt verwijzen.

width en height vervangen door breedte en hoogte van logo of plaatje.

Logo uiteraard eerst uploaden naar je website.

7. Klik hierna op opslaan om de wijzigen op te slaan