Foutmeldingen weergeven in Magento

Dit artikel legt uit hoe u de foutmeldingen aan kunt zetten in uw Magento site.

U logt in op het control panel en gaat naar de filemanager of u opend uw hosting space in een ftp client naar keuze.
Vervolgens gaat u naar de volgende directory :

wwwroot/errors

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Hier veranderd u het bestand local.xml.sample naar >  local.xml

Hierna worden de foutmeldingen weergegeven op de betreffende pagina.
Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords:  foutmelding magento error log