Ik wil een handtekening toevoegen / ik wil mijn mail personaliseren.

Als u de webmail gebruikt en u wilt uw mail personaliseren dan dient u als eerste in te loggen in de webmail via http://webmail.mijnhostingpartner.nl/ met uw mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

1. Eenmaal ingelogd bevindt u zich in het onderstaande scherm waar u op de knop 'instellingen' moet klikken.

Webmail Inbox

2.Hierna dient u in het linkermenu op 'signatures' te klikken.

Signatures linkerkolom

3. Als u links op 'signatures' hebt geklikt dan dient u vervolgens op de knop 'nieuw' te klikken.

Nieuwe handtekening

4. Klik op het volgende scherm op het tabblad 'signatures'.

Signatures tabblad

5. In het volgende scherm komt u in de 'edit' box terecht waar u uw handtekening kunt personaliseren.

In het naamveld dient u een naam van de handtekening op te geven. Mocht u meerdere handtekeningen gebruiken dan kunt u later eenvoudig de handtekeningen uit elkaar halen.

Geef in de 'edit' box de tekst op die u in de handtekening geplaatst wilt hebben.

Via de preview kunt u kijken hoe de handtekening eruit komt te zien en of de eventuele links die gekoppeld zijn juist werken.

Edit box

6. Mocht u willen dat mensen direct naar uw site doorgelinkt worden dan moet er een hyperlink aan gekoppeld worden. Deze link kunt u aanmaken in de 'Hyperlink Manager'.

Belangrijk is om uw werk op te slaan zodat u niet opnieuw hoeft te beginnen als er wat fout gaat.

Hyperlink manager

7. Als u klaar bent met de teksten en de hyperlinks en u bent tevreden over het resultaat dan slaat u de handtekening op en gaat naar het tabblad 'Mappings'. Hier kunt u via het 'pull-down' menu uw zojuist gemaakte handtekening selecteren. Als u dit gedaan heeft klikt u vervolgens op 'opslaan' en dan staat de handtekening er in.

Mappings

8. Als u nu een nieuw bericht opstelt dan komt de gemaakte handtekening in de mail te staan.

Nieuw bericht

9. Mocht u ook uw logo in de handtekening geplaatst willen hebben dan moet dit aan de HTML code van de handtekening toegevoegd worden. Hoe dit precies werkt wordt in een ander artikel uitgelegd.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn zouden we willen vragen dit te melden in een ticket. We zullen het artikel daarop aanpassen.