Ik wil een handtekening toevoegen / ik wil mijn mail personaliseren.

Als je de webmail gebruikt en je wilt jouw mail personaliseren dan dien je als eerste in te loggen in de webmail via http://webmail.mijnhostingpartner.nl/ met jouw mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

1. Eenmaal ingelogd bevindt jij je in het onderstaande scherm waar je op de knop 'instellingen' moet klikken.

Webmail Inbox

2.Hierna dien je in het linkermenu op 'signatures' te klikken.

Signatures linkerkolom

3. Als je links op 'signatures' hebt geklikt dan dien je vervolgens op de knop 'nieuw' te klikken.

Nieuwe handtekening

4. Klik op het volgende scherm op het tabblad 'signatures'.

Signatures tabblad

5. In het volgende scherm kom je in de 'edit' box terecht waar jij je handtekening kunt personaliseren.

In het naamveld dien je een naam van de handtekening op te geven. Mocht je meerdere handtekeningen gebruiken dan kun je later eenvoudig de handtekeningen uit elkaar halen.

Geef in de 'edit' box de tekst op die je in de handtekening geplaatst wilt hebben.

Via de preview kun je kijken hoe de handtekening eruit komt te zien en of de eventuele links die gekoppeld zijn juist werken.

Edit box

6. Mocht je willen dat mensen direct naar uw site doorgelinkt worden dan moet er een hyperlink aan gekoppeld worden. Deze link kunt u aanmaken in de 'Hyperlink Manager'.

Belangrijk is om jouw werk op te slaan zodat je niet opnieuw hoeft te beginnen als er wat fout gaat.

Hyperlink manager

7. Als je klaar bent met de teksten en de hyperlinks en je bent tevreden over het resultaat dan sla je de handtekening op en gaat naar het tabblad 'Mappings'. Hier kun je via het 'pull-down' menu je zojuist gemaakte handtekening selecteren. Als je dit gedaan heeft klik je vervolgens op 'opslaan' en dan staat de handtekening er in.

Mappings

8. Als je nu een nieuw bericht opstelt dan komt de gemaakte handtekening in de mail te staan.

Nieuw bericht

9. Mocht je ook jouw logo in de handtekening geplaatst willen hebben dan moet dit aan de HTML code van de handtekening toegevoegd worden. Hoe dit precies werkt wordt in een ander artikel uitgelegd.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn zouden we willen vragen dit te melden in een ticket. We zullen het artikel daarop aanpassen.