Alle PHP informatie opvragen van uw hosting

Dit artikel behandeld een functie van PHP zelf, namelijk phpinfo();.
Wat hiermee te bereiken is zullen veel mensen waarschijnlijk al weten. U krijgt hier een volledige lijst mee wat geinstalleerd staat op uw hosting space.
Ook ziet u hier welke functies ondersteund worden en welke niet. Bijvoorbeeld de standaard PHP mail();  functie blokkeren wij aangezien wij SMTP authenticatie vereisen.

U gaat naar de filemanager in het control panel en selecteerd de filemanager.

Gaat u vervolgens naar de wwwroot en maakt u een bestand aan met een naam naar keuze.

php info

Vervolgens kunt u naar de pagina toegaan in een browser naar keuze, en ziet u de volledige lijst staan van de mogelijkheden.

php info

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel, of u kunt kijken of de online chat beschikbaar is.

Keywords:  php installatie server php informatie