Welke soorten resellerprogramma's zijn er?

We hanteren twee soorten programma's

1. Het afilliate reseller programma, wat werkt met een soort bonus/spaarsysteem
  2. Het 'normale' reseller programma wat we hebben opgedeeld in twee versies.
  •
    • Je betaald een vast tarief per maand en ‘koopt’ daar ruimte, een onbeperkt aantal mailadressen, en ongelimiteerd dataverkeer voor waar je zelf het beheer over voert, of
    • Je krijgt over de webhostingspakketten een vast kortingspercentage en de pakketten zijn zoals ze worden aangeboden hier op de site.