.svg MIME TYPE toevoegen

Voor een aantal afbeeldingen maakt PrestaShop gebruik van het .svg bestandstype, dit dient eerst toegevoegd te worden voordat dit zichtbaar zal worden op uw web pagina.
Dit zult u merken aan bijvoorbeeld het inloggen in de admin omgeving, hier zal dan een error op ontstaan bij het plaatje linksboven.

Op de volgende manier is dit op te lossen:

Log in uw control panel in op de volgende link : https://control.mijnhostingpartner.nl

Ga vervolgens naar websites.

mime type toevoegen prestashop

Hierna selecteerd u het betreffende domein naam waar PrestaShop is geïnstalleerd, vervolgens klikt u op het tabblad MIME TYPES.
Daarna op "Add MIME"

Daarna kunt u het volgende MIME TYPE toevoegen:
mime type prestashop toevoegen

Hierna als u naar uw site gaat of plaatje wat gebruik maakt van het .svg bestandstype dan zal dit zichtbaar zijn.

Keywords: MIME TYPE mime type plaatjes laden niet presta shop error afbeeldingen afbeelding