Ik weet niet hoe ik de banner voor het affiliate systeem moet plaatsen. Wat nu?

De code van de banner staat onder de knop 'affiliates' in het klantenpanel. De code dient u te kopieren en te plakken in de broncode van uw site.

Als u echter nog nooit met code hebt gewerkt en u bent nog nieuw op dit gebied, dan raden we af om hier zelf mee te expirimenteren. MHP biedt de mogelijkheid om dit voor u op uw site te plaatsen tegen een vergoeding van € 10,00. Dit bedrag zal verrekend worden met het eerste commissiebedrag van € 10,00 die u van MHP reeds ontvangen heeft toen u zich had aangemeld als affiliate. Een verzoek tot plaatsen dient u te doen via het ticketsysteem in het klantenpanel.