Ik weet niet hoe ik de banner voor het affiliate systeem moet plaatsen. Wat nu?

De code van de banner staat onder de knop 'affiliates' in het klantenpanel. De code dien je te kopieren en te plakken in de broncode van jouw site.

Als je echter nog nooit met code hebt gewerkt en je bent nog nieuw op dit gebied, dan raden we af om hier zelf mee te expirimenteren. MHP biedt de mogelijkheid om dit voor je op jouw site te plaatsen tegen een vergoeding van € 10,00. Dit bedrag zal verrekend worden met het eerste commissiebedrag van € 10,00 die u van MHP reeds ontvangen heeft toen jij je had aangemeld als affiliate. Een verzoek tot plaatsen dien je te doen via het ticketsysteem in het klantenpanel.