Hosted Exchange instellen voor Windows Phone

Om Hosted exchange in te stellen voor een windows Phone zijn de volgende stappen nodig:
  1. Ga naar Start en klik op Instellingen > Email & Accounts
  2. Klik op Een account toevoegen > Outlook
  3. Hier voert u het email adres in en uw wachtwoord.
    Uw gebruikersnaam is uw volledige mailadres bijvoorbeeld:   info@mijntestpartner.nl
    het domein is :  owa.zeptor.eu
  4. Als u Alle instellingen vervolgens aanklikt kunt u controleren of SSL aanstaat.
  5. Hierna is Hosted Exchange ingesteld op uw Windows telefoonen kunt u op Aanmelden drukken.

Voor meer informatie kunt u het volledige artikel lezen op Microsoft.

En voor vragen kunt u terecht op de online chat of u kunt een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords:  hosted exchange email instellen microsoft telefoon mail