Email instellen - Windows phone

Om een email account van mijnhostingpartner.nl in te stellen op een Windows Phone zijn de volgende handelingen vereist:

1. U gaat naar het start menu en selecteerd Instellingen.
  2. Vervolgens kiest u voor Email & Accounts.
  3. Een account toevoegen > Ander Account
  4. Hierna kunt u de gegevens invoeren die zijn aangemaakt in het control panel.
    Zoals Email adres en wachtwoord. Heeft u nog geen email adres aangemaakt dan kan dit op de volgende link worden aangemaakt.

5. Hierna drukt u op Geavanceerd en controleerd u de volgende gegevens:

Veld Actie

Accountnaam

Typ een beschrijvende naam voor het account.

Dit is de accountnaam die wordt weergegeven op uw telefoon.

Uw naam

Typ uw naam.

Dit is de naam die wordt weergegeven voor de e-mailberichten die u vanuit dit account verzendt.

Server voor inkomende e-mail

Typ de naam van de server voor inkomende e-mail.

Hier kan gekozen worden uit IMAP of POP, de volgende adressen zijn dan van toepassing:

pop.uwdomeinnaam.nl
imap.mijnhostingpartner.nl

Accounttype

Tik op POP3 of IMAP4.

Gebruikersnaam

Typ uw gebruikersnaam.

Wachtwoord

Typ uw wachtwoord.

Server voor uitgaande e-mail (SMTP)

Typ de naam van de server voor uitgaande e-mail. Dit is altijd:
smtp.mijnhostingpartner.nl

Voor de uitgaande server is verificatie vereist

Deze instelling dient aangevinkt te zijn.

Zelfde accountgegevens gebruiken voor verzenden van e-mail

Deze instelling dient aangevinkt te zijn.

Hierna kunt u zich aanmelden en kunt u gebruikmaken van uw email account.

* Voor de volledig handleiding van Microsoft raadpleeg de volgende link.