Ik heb mij aangemeld voor het affiliate systeem, en dan?

Hoe ga ik nu verder te werk?

Als je je eenmaal hebt aangemeld voor het affiliate systeem dan kan je op twee manieren je commissie bij elkaar sparen.

1. Via uw unieke reseller commissie link. Deze vind u terug in het klantenpanel onder de knop 'affiliates' waar u zich eerder hebt aangemald. Deze link dient u door te geven aan de toekomstige klant. Als een klant via deze link op onze site komt, dan wordt deze verder door het systeem gevolgd en zal bij een eventuele bestelling de commissie op uw account worden bijgeschreven.

2. De andere mogelijkheid is om op uw site een banner te plaatsen. Prospects die via deze banner op onze site uitkomen worden gevolgd door het systeem en zal bij een eventuele bestelling de commissie op uw account worden bijgeschreven. De code voor de banner vind u terug onder de knop 'affiliates' in het klantenpanel. Deze code dient u te plaatsen op uw site.