Ik heb mij aangemeld voor het affiliate systeem, en dan?

Hoe ga ik nu verder te werk?

Als je je eenmaal hebt aangemeld voor het affiliate systeem dan kan je op twee manieren je commissie bij elkaar sparen.

1. Via jouw unieke reseller commissie link. Deze vind je terug in het klantenpanel onder de knop 'affiliates' waar jij je eerder hebt aangemeld. Deze link dien je door te geven aan de toekomstige klant. Als een klant via deze link op onze site komt, dan wordt deze verder door het systeem gevolgd en zal bij een eventuele bestelling de commissie op jouw account worden bijgeschreven.

2. De andere mogelijkheid is om op jouw site een banner te plaatsen. Prospects die via deze banner op onze site uitkomen worden gevolgd door het systeem en zal bij een eventuele bestelling de commissie op jouw account worden bijgeschreven. De code voor de banner vind je terug onder de knop 'affiliates' in het klantenpanel. Deze code dien je te plaatsen op uw site.