Foutmelding #1045

mijnhostingpartner.nl mijnpartnergroep.nl

Mijnhostingpartner krijgt veel vragen wat betreft de foutmeldign #1045 in PHP My Admin en elders. Deze foutmelding slaat op een van de volgende redenen:

1.  U heeft het wachtwoord of username verkeerd ingevuld.
  2.  U zit op de verkeerde server voor MySQL.

Uw host is na te gaan op de volgende manier:

1. Login op het control panel.
  2. Ga naar MySQL
  3. Selecteer uw database.
  4. Vervolgens ziet u de host beschreven worden.

Als u deze foutmelding elders krijgt zoals bijvoorbeeld Wordpress of Joomla zal dit liggen aan een van de bovenstaande redenen. De host van uw mysql server dient hierbij ook ingevuld te worden. Dit is geen LocalHost
Dit is uw MySQL server adres zoals aangegeven in het control panel onder uw statistieken van uw hosting space.