Hoe moet ik een e-mail alias aanmaken?

Een email alias is aan te maken in het control panel, na het inloggen komt u in het volgende scherm:

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Selecteerd u Mail Aliases.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Drukt u op Create Mail Alias.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Hierna maakt u het gewenste email alias aan, alle berichten die aankomen op mederwerker@mijntestpartner.nl komen nu aan op send@mijntestpartner.nl en omgekeerd.

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.