Hoe kan ik mijn klantenpanel wachtwoord resetten?

Als je dit stappenplan volgt kan je het wachtwoord resetten van je klanten panel.

Gaat als volgt te werk :

Je probeert in te loggen met jouw  gegevens maar dit lukt niet.
Klantenpanel wachtwoord resetten 1

Druk op wachtwoord vergeten.

Klantenpanel wachtwoord resetten 2

Daarna voer je in het volgende scherm het email adres in wat je gebruikt voor dit account. En druk je op bevestigen.

Dan ontvang je de volgende mail :
Klantenpanel wachtwoord resetten 3

Druk op de link in de mail om het wachtwoord te kunnen resetten. Kom je op het volgende scherm uit :

Klantenpanel wachtwoord resetten 4

Hier vul je een goed wachtwoord in om jouw account weer veilig te stellen/ resetten. Daarna druk je op wijzigingen opslaan om dit door te voeren.
Vervolgens kan je weer in loggen met het wachtwoord + email adres combinatie.

keywords : wachtwoord vergeten kwijt klantenpanel ww wachtwoord verloren