Massa mail / nieuwsbrieven

Wat zijn bij ons de eisen voor massamail?
Er is een limiet aan de hoeveelheid personen waarnaar je mail kunt versturen. dit is om SPAM te verkomen en uit veiligheids overwegeningen. Massa mail en nieuwsbrieven zijn hierdoor niet toegestaan en kan resulteren in het opschorten van de mail diensten. Dit is op basis van een Fair use policy.
De eisen :

- Niet meer dan 25 afzenders in 1 bericht.
    - Niet meer dan 6 SMTP connecties per minuut.

Een oplossing hiervoor is bijvoorbeeld :
http://mailchimp.com/

Wanneer je opzoek bent naar alternatieven dan kun je ook even een zoekopdracht doen naar massa mail  /  nieuwsbrief verzenden.

Keywords :  mail sender mailings mail verzenden bulk massa mail veel sender is throttelded mail geblokkeerd limiet veel berichten email per minuut