SFTP verbinding

Een SFTP verbinding is mogelijk op bepaalde servers van ons dit is nog niet globaal doorgevoerd.
U kunt een FTP account aanmaken zoals in dit artikel uitgelegd :   Link
Daarna kunt u in filezilla/ ftp client  op deze wijze connectie maken.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Indien u een foutmelding krijgt zal het nog niet zijn doorgevoerd op uw server. Zodra dit globaal is doorgevoerd zullen wij hier een aankondiging voor maken.

Voor verdere vragen kunt u online op de chat komen of een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: ftp SFTP sftp ftpaccount verbinding opzetten filezilla client sslftp ssl ftp