SFTP verbinding

Een SFTP verbinding is mogelijk op bepaalde servers van ons dit is nog niet globaal doorgevoerd.
Je kunt een FTP account aanmaken zoals in dit artikel uitgelegd:   Link
Daarna kun je in filezilla/ ftp client op deze wijze connectie maken.

www.mijnpartnergroep.nl www.mijnhostingpartner.nl

Indien je een foutmelding krijgt zal het nog niet zijn doorgevoerd op uw server. Zodra dit globaal is doorgevoerd zullen wij hier een aankondiging voor maken.

Voor verdere vragen kun je online op de chat komen of een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: ftp SFTP sftp ftpaccount verbinding opzetten filezilla client sslftp ssl ftp