Waar kan ik mijn MySQL databases beheren? (control panel)

Met de update van het control panel op 20-11-2014 is het nu ook mogelijk om databases te beheren via het control panel. Dit doe je door in te loggen in het control panel en naar databases te gaan. Daarna selecteer je MySQL 5. xx.
Dan zie je bij de database naam het volgende staan:
MySQL database beheren control panel

Kun je op Browse Database klikken en jouw database beheren/bekijken.

Indien je verder nog vragen heeft kun je contact met ons opnemen via het ticketsysteem of via de online chat.

keywords: mysql MYSQL SQL mySQL  beheren database databases bekijken mysql:x.xx