Waar kan ik mijn MySQL databases beheren? (control panel)

Met de update van het control panel op 20-11-2014 is het nu ook mogelijk om databases te beheren via het control panel. Dit doet u door in te loggen in het control panel en naar databases te gaan. Daarna selecteerd u MySQL 5. xx.
Dan ziet u bij de database naam het volgende staan:
MySQL database beheren control panel

Kunt u op Browse Database klikken en uw database beheren/bekijken.

Indien u verder nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via het ticketsysteem of via de online chat.

keywords: mysql MYSQL SQL mySQL  beheren database databases bekijken mysql:x.xx