Waar kan ik de host instellingen wijzigen (database)?

Mocht men meerdere applicaties willen toevoegen aan de site is het verstandig dit in een aparte (sub)map te plaatsen. Als namenlijk alles in de root geplaatst wordt brengt dit storingen met zich mee en werkt uw site wellicht niet goed of zelfs helemaal niet.

Als u een map heeft aangemaakt kunt/moet u deze instellingen wijzigen in de 'configuration.php'.