Ik heb de inloggegevens voor het controlpanel nog niet ontvangen.

Nadat u de order heeft aangemaakt en de betaling voltooid is, kan het nog even duren voordat het systeem uw aanvraag compleet verwerkt heeft.

De activering van het controlpanel kan pas plaatsvinden als de domeinnaam geregistreerd is of de verhuizing compleet voltooid is. Dit komt omdat de domeinnaam compleet verweven is met het controlpanel. We zijn hierin mede afhankelijk van de partij die de domeinnamen uitgeeft.

Het wachtwoord van het controlpanel alsmede de activering kan na de administratieve afhandeling van de registratie hiervan kan dus even duren. Van 5 minuten tot dagen naargelang de extensie.

Mocht u aan het einde van de dag echter nog geen controlpanel gegevens hebben ontvangen zouden we u willen vragen in het klantenpanel een ticket aan te maken. We zullen uw (aan)vraag dan alsnog zo spoedig mogelijk proberen te behandelen.

De meeste aanvragen zijn binnen 10 minuten actief.