Hoe kan ik een gallery toevoegen aan mijn site?

Hoe maak ik een album aan en voeg deze toe aan mijn site?

Mijn Hosting Partner - Sitebuilder / Gallery - Stap 1 1. Log in de admin van je website.

Kies nu uit het bovenste menu:

Modules --> Gallery

Mijn Hosting Partner - Sitebuilder / Gallery - Stap 2 2. Geef je album een naam.

Verzin een naam voor album en voer
deze in.

Klik hierna op: Nieuw album toevoegen.

Mijn Hosting Partner - Sitebuilder / Gallery - Stap 3

3. Foto's toevoegen aan je album.

Klik op het tabblad: Gallery list.

Klik hierna op: Toevoegen nieuwe foto's.

Mijn Hosting Partner - Sitebuilder / Gallery - Stap 4

De volgende popup verschijnt.

Je kan per keer 5 foto's uploaden.

Door op Browse te klikken kun je bladeren
naar je foto. (op je lokale pc)

Als je klaar bent klik je op verzenden.

Mijn Hosting Partner - Sitebuilder / Gallery - Stap 5  4. Selecteer de pagina waarop je het album
wil plaatsen.

Zie navigatie (links boven)

selecteer een pagina --> bv welkom

Mijn Hosting Partner - Sitebuilder / Gallery - Stap 6

Kies uit de pulldown een van de volgende opties:

Gallery list:
Hiermee laat je een overzicht zien van je albums, deze kunnen bezoekers ook weer aan klikken.

Het album zelf:
Selecteer het album (bv test_album) wat je op de pagina wilt laten zien.

5. Laatste stap!

Klik op wijzigingen vastleggen om bovenstaande handelingen op te slaan.