Wat is hotlinking?

Als¬†er bijvoorbeeld een afbeelding, foto, bestand etc....¬†gekopie√ęrd wordt van jouw website en deze op een andere site word gebruikt. Of er wordt een¬†URL van jouw website gebruikt (bv http://www.uwdomein.nl/uwplaatje.gif), en deze word rechtstreeks gebruikt op een andere site.

Hoe voorkom je hotlinking?

Je kunt een beveiliging tegen hotlinken instellen. Deze beveiliging heet Hotlink Protection. Dmv een .htaccess bestand kun je dit tegengaan.

Meer informatie hierover is terug te vinden in deze categorie (hotlinking)