Hoe maak ik verbinding met Dreamweaver CC (ftp)?

1.Dreamweaver openen en dan boven in de balk naar Site --> Nieuwe Site.
In het venster klikt u dan op Servers en dan op het + teken om een nieuwe ftp server op te zetten.

dreamweaverftp-1

2.Vul de FTP gegevens in die u heeft aangemaakt in het controlpanel.
FTP-Adres: ftp.uwdomeinnaam.nl
Gebruikersnaam: Ftp gebruikersnaam die u heeft aangemaakt in het controlpanel onder FTP Accounts.
Wachtwoord: Bijpassende Ftp wachtwoord die u heeft aangemaakt in het controlpanel onder FTP Accounts.
Klik op testen om te zien of de verbinding goed is. Als alles werkt kunt u hem Opslaan en gebruiken.

dreamweaverftp-2