Hosted Exchange instellen op Android

Om uw hosted exchange acccount in te stellen op een Android apparaat volgt u de volgende stappen:
Let op deze afbeeldingen kunnen afwijken van hoe het er op uw toestel uitziet. Dit is met Android versie 5.1 ingesteld in de standaard mail box app.

Stap 1, ga naar de instellingen binnen Android en selecteer Accounts.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 2, Selecteer Account toevoegen.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 3, Selecteer Exchange account toevoegen.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 4, Voer uw email adres in en selecteer volgende.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 5, voer uw wachtwoord in hierna weer op volgende.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 6, Voer de juiste server in.

Dit is:    owa.zeptor.eu

MijnPartnerGroep.nl

Stap 7, Ga akkoord met de voorwaarden.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 8,  Stel de instellingen naar wens in.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 9,  Rond de installatie af door op volgende te klikken. Hierna is uw email adres ingesteld en kunt u van het mail account gebruik maken.

MijnPartnerGroep.nl

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.