Hosted Exchange instellen op Android

Om jouw hosted exchange acccount in te stellen op een Android apparaat volg je de volgende stappen:
Let op deze afbeeldingen kunnen afwijken van hoe het er op jouw toestel uitziet. Dit is met Android versie 5.1 ingesteld in de standaard mail box app.

Stap 1, ga naar de instellingen binnen Android en selecteer Accounts.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 2, Selecteer Account toevoegen.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 3, Selecteer Exchange account toevoegen.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 4, Voer je email adres in en selecteer volgende.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 5, voer je wachtwoord in hierna weer op volgende.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 6, Voer de juiste server in.

Dit is:    owa.zeptor.eu

MijnPartnerGroep.nl

Stap 7, Ga akkoord met de voorwaarden.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 8,  Stel de instellingen naar wens in.

MijnPartnerGroep.nl

Stap 9,  Rond de installatie af door op volgende te klikken. Hierna is jouw email adres ingesteld en kun je van het mail account gebruik maken.

MijnPartnerGroep.nl