Hosted Exchange instellen in Outlook 2013

Om uw Hosted Exchange in te stellen binnen uw Outlook 2013 kunt u de volgende stappen uitvoeren.

Controleer uw gegevens.
Wanneer het email adres is aangemaakt kunt u het even controleren door proberen in te loggen op https://owa.zeptor.eu
Mocht dit niet lukken dan kunt u het wachtwoord wijzigen in het control panel, dit kan bijvoorbeeld omgezet worden naar een wachtwoord van de random wachtwoord generator.

Start Outlook 2013 op. Indien u outlook al eens heeft gebruikt kunt u onder Bestand ->  Account toevoegen. Bij het juiste scherm komen.

www.MijnPartnerGroep.nl www.MijnHostingPartner.nl outlook hosted exchange 2016

Selecteer bij het volgende scherm ja en vervolgens op volgende.

www.MijnPartnerGroep.nl www.MijnHostingPartner.nl outlook hosted exchange 2016

Voeg hierna uw gegevens in, dit is dus uw email adres en het bijbehorende wachtwoord.

www.MijnPartnerGroep.nl www.MijnHostingPartner.nl outlook hosted exchange 2016

Hierna word er gezocht naar de configuratie gegevens, dit kan een aantal minuten in beslag nemen. Wanneer dit langer duurt dan 1 uur kunt u terug gaan naar uw browser en proberen in te loggen binnen de webmail. Werkt dit niet neem dan contact op met de helpdesk.

www.MijnPartnerGroep.nl www.MijnHostingPartner.nl outlook hosted exchange 2016

Wanneer de volgende melding komt, selecteerd u het vinkje en drukt u op Allow/ Toestaan.

www.MijnPartnerGroep.nl www.MijnHostingPartner.nl outlook hosted exchange 2016

Hierna wordt u nogmaals een keer gevraagd om uw gegevens, die geeft u op en selecteerd weer Ok.

www.MijnPartnerGroep.nl www.MijnHostingPartner.nl outlook hosted exchange 2016

De checks worden even op een rijtje gezet, wanneer alles in orde is zullen de groene vinkjes verschijnen. U drukt hierna op Finish om uw email account te kunnen gebruiken.

www.MijnPartnerGroep.nl www.MijnHostingPartner.nl outlook hosted exchange 2016

Mocht u nog verder vragen hebben dan kunt u altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Keywords: outlook 2013 instellen email mail account gebruiker hosted exchange