Hosted Exchange instellen op iPhone

Om uw hosted exchange acccount in te stellen op een iPhone of iPad volgt u de volgende stappen:

1. In het hoofdscherm van uw iPhone / iPad gaat u naar 'instellingen'.

IOS7_1

2. Hierna tikt u op 'Mail, contacten, agenda's.

3. In het volgende scherm tikt u op "Nieuwe account".

IMG_4109

4. In dit scherm kiest u voor "Exchange"

IMG_4110

5. In dit scherm dient u de email account gegevens in te vullen:
    1.    Het mailadres
    2.    Het wachtwoord wat bij uw mailadres hoort.
    3.    Beschrijving van het account.

Wanneer u alle gegevens ingevuld heeft, tikt u op 'volgende' rechtsboven in het scherm.

IMG_4111

6. Er volgt dan een Melding over Serverindentiteit die niet gecontroleerd kan worden, hier op geeft u aan Ga door.

IMG_4112

7. Bij Server vult u in owa.zeptor.eu en bij gebruikersnaam uw Emailadres. Klik op Gereed.

IMG_4113

8. U account is nu met succes aangemaakt. U kunt nu gebruik maken van de Hosted Exchange account op de Iphone.